CASPER GENT

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 273 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Casper Gent. Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2022 om 22:35 Heel lang moeten wachten voor levering, heel vriendelijke bezorgster maakte dit (deels) goed. Burger had 5 sterren gekregen, had die ook nog warm geweest.
25 sep 2022 om 21:09 Na een uur wachten gebeld, eten stond al super lang klaar, maar niemand om het te bezorgen. Had ik niet gebeld, had ik wellicht nog een uur mogen wachten op mijn eten. Eten was ondertussen ook al wak. Bezorgster niet in fout en heel vriendelijk.
25 sep 2022 om 20:54 Het eten was jammergenoeg koud, wel heel lekker! Bezorgtijden is verschillende keren verlaat.
24 sep 2022 om 21:00 Eten was koud, frieten niet krokant
4 sep 2022 om 19:18 Mijn waffle fries waren te hard om te eten
2 sep 2022 om 17:46 The nachos kept me wanting for more. The gift card blew my mind away. *chef's kiss *
2 sep 2022 om 16:41 So yummy
30 aug 2022 om 15:59 Was een half uur te laat. Bestelling geplaatst om 10u voor om 12u30 te lever
28 aug 2022 om 17:21 Lekker en snel
27 aug 2022 om 14:29 Altijd lekker eten bij Casper! Lekkere burger. Alleen de patatoes vind ik niet lekker. Zijn te zacht voor mij :/
26 aug 2022 om 16:50 Curry was zuur. Ik dacht dat het gewoon niet zo'n lekker recept was, maar mijn maag was niet akkoord. Wel snelle levering en vriendelijke bezorger.
25 aug 2022 om 21:45 Eten was alweer koud en het komt niet door de courier. Ik geef toch maar 1 ster voor de levering, die goed was, omdat anders het gemiddelde van het restaurant, ook bij slecht eten, niet wordt beïnvloed