CASPER GENT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 300 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Casper Gent. Meer weten? Ontdek meer

31 jan 2023 om 19:07 ik bestel hier zooooveeel want is echt lekker normaal, en soms is er cookie dough maar idk deze keer was de witloof in de hesperolletjes zuur ofzo? ik wou het niet opeten omdat ik zo een fobie heb om over te geven iykyk maar normaal is het lekkerrrrr
23 jan 2023 om 9:02 lekker, verzorgd, doch voor deze prijs zouden de porties groter mogen. de lasagne had een aangebrande plek (ongezond!), jammer,...
2 jan 2023 om 21:42 Twee dingen werden niet geleverd, de rest van het eten was koud & de bezorging werd telkens later
23 dec 2022 om 23:36 Barney burger suprème was echt hele goede lekkere smaakvolle burger. Classic is lekker, maar minder bijzonder. We hadden een dubbele patty besteld, maar de tweede burger was nog zo goed als rauw en niet voldoende gebakken. Coleslaw heel lekker!
22 dec 2022 om 7:38 Eerste meer dan een uur gewachten Achter af ons bestelling geweigerd.
4 dec 2022 om 23:40 Heel lekker gegeten, enkel heel lange bezorgtijd. Kleine porties kloppen maar vult goed.
3 dec 2022 om 11:25 Barney's Supreme was weer heerlijk. Merci!
20 nov 2022 om 22:52 Veel te duur voor wat je maar krijgt… 2 kippenbouten voor 9 euro? Belachelijk
20 nov 2022 om 20:34 2u gewacht op mijn eten, was ijskoud.
19 nov 2022 om 22:00 Eten was koud
14 nov 2022 om 9:25 2 gerechten besteld en maar 1 ontvangen. Gebeld naar Casper maar zij konden mij niet helpen aangezien ik besteld had via Takeaway.Ik heb die avond dan ook geen eten gehad en vertikte het om een nieuwe bestelling te plaatsen.Ik wou gewoon mijn bagel!!
31 okt 2022 om 17:59 Beetje kleine porties. Wel heel lekker en vriendelijk!